Infobox

Datum:
Vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Bijdrage:
€ 50

Begin:
17u00

Weekend voor jongvolwassenen

Een uitgelezen kans voor jonge mensen die in het boeddhisme geïnteresseerd zijn om samen te komen in een inspirerende omgeving. Als je niet veel van het boeddhisme afweet, zal je via een introductie kunnen kennismaken met de meditatiepraktijk. Bovendien kan je tijdens dit weekend jongeren ontmoeten die de boeddhistische raadgevingen reeds toepassen in hun dagelijks leven. Weet je al meer over het boeddhisme, dan is dit de kans om je praktijk te onderhouden. Misschien nam je ooit al eens deel aan onze jongeren-zomerretraite. Je kunt elkaar hier weer ontmoeten en samen verder bouwen aan je motivatie en beoefening.

Hoe verloopt een jongeren weekend? Tijdens het weekend wisselen praktijk en vrijwilligerswerk (karma yoga) elkaar af. Daarnaast is er ook ruimte voor open discussies (en wat plezier natuurlijk).

De jongerenretraite omvat:

Dus, ben je tussen 17 en 27 jaar, je bent geïnteresseerd in Boeddhisme en je hebt geen echt idee waar te beginnen om zulk een praktijk aan te vatten, dan ben je steeds welkom op deze jongerenretraite. De retraite is georganiseerd voor jongeren, door jongeren.

Aanmelden
Via het speciale formulier op de website van Instituut Yeunten Ling

Je kan ons volgen op facebook voor alle aanvullende informatie betreffende het zomerprogramma (retraite) en alle andere activiteiten die doorheen het jaar voor jongeren worden georganiseerd: weekends en jongerenavonden. Mocht je suggesties hebben of wensen deel te nemen aan de organisatie van deze activiteiten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze facebookpagina “Young People 4 Tibetan Buddhism” of het volgend mailadres: youngsters4buddhism@gmail.com