Infobox

Datum:
Zaterdag 11 en zondag 12 april 2019

Begin:
10u30

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Hartcoherentie, met Frédéric Coppieters, Huy

Deze nieuwe workshop te instituut Yeunten Ling nodigt u uit om de fysiologie van stress en emoties te helpen begrijpen. Er wordt u aangeleerd hoe je hart, brein, lichaam en emoties op elkaar kunt afstemmen door ademhaling op een specifieke frequentie en met simpele en efficiënte emotionele zelfreguleringstechnieken. De tweede dag wordt besteed aan verschillende toepassingen van hartcoherentie die in dagelijkse activiteiten geïntegreerd kunnen worden (wandelen, gesynchroniseerde bewegingen, meditatie,…). De workshop neemt plaats in een prachtig en inspirerend kader waar u rustig en sereen kunt herbronnen.

Programma zaterdag :

Programma zondag:

Over Frédéric Coppieters

Frédéric Coppieters is hartcoherentie en meditatie coach. Hij werd opgeleid door 3 prestigieuze referenties in het vak: het Instituut David O’Hare, HeartMath Institute en HartFocus.

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. De kosten voor een weekeindcursus (twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 111,00 en voor gewone leden € 99,00 inclusief verblijf en maaltijden. Het lidmaatschap is niet vereist voor een deelname aan de activiteiten te Yeunten Ling. Het wordt echter op prijs gesteld en biedt enkele voordelen. Kijk voor de actuele kosten voor de bijeenkomsten, voordelen en kortingen op de website van het instituut.