Infobox

Datum:
Zaterdag 1 juni 2019

Locatie:
Tibetaans Boeddhisme Limburg (TBL)
Pastoor Moormanstraat 96
6219 AX Maastricht
Locatie op googlemaps

Begin:
10u30

Einde:
16u00

Bijdrage:
€ 27,50 inclusief onbeperkt koffie en thee

Vooraf reserveren voor deze oefendag is verplicht. Extra informatie via:
reservering@tibetaans-boeddhisme.eu

Oefendag met Lama Zeupa, Maastricht

Lama Zeupa komt naar Maastricht!

Hij zal op zaterdag 1 juni tijdens een dagprogramma voor een kleine groep belangstellenden oefeningen aanreiken voor zowel geest alsook lichaam!  Voorgaande edities brachten ons inspirerend onderricht, gegeven in een kleinschalige en gezellige setting in direct contact met de Lama. Dit leverde in voorgaande edities uiterst tevreden reacties van de deelnemers op!

Tijdens de ochtendsessie zal Lama ons instructies en raadgevingen aanreiken om vervolgens na de lunch op een dynamische wijze met ons aan de slag te gaan.
Het is daarom ook aangeraden om makkelijk zittende kleding te dragen!

We oefenen dus in zowel een ochtend als ook in een middag sessie. Tijdens de middagpauze wordt er een vegetarische broodmaaltijd geserveerd met vegetarische soep. Na de lunch zal er onder begeleiding van een vrijwilliger van TBL en samen met de Lama een korte wandeling in de omgeving van de Witte Boog gemaakt worden, alvorens er begonnen wordt met de middag sessie

Lama Zeupa geeft les in het Engels en er is Nederlandse vertaling voorzien. Meditatie kussens en yoga matten zijn aanwezig, maar voel je vrij je eigen kussen en/of mat mee te brengen.

Meedoen is enkel mogelijk na aanmelding via reservering@tibetaans-boeddhisme.eu. Dan ontvang je per mail meer informatie over de betalingswijze.

Over Lama Zeupa

Lama Zeupa en Lama Tashi Nyima zijn de leraren van het Tibetaans instituut Yeunten Ling  te Huy in België. Vanaf hun jeugd verbleven zij als monnik in het klooster van Kaloe Rinpochee in Sonada, dichtbij Darjeeling. Na hun opleiding volbrachten zij de retraite van drie jaren en drie maanden. De twee lama's, die zijn opgeleid door Kaloe Rinpochee, behoren tot de Kagyu-school, één van de vier scholen van het Tibetaanse boeddhisme.