Infobox

Datum:
Woensdag 24 en donderdag 25 december 2014

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Begin:
18:00 uur

Bijdrage:
59 € voor beide dagen

Kerstfeest te Yeunten Ling

Voor boeddhisten is Jezus een verlichte persoon, die de boeddhanatuur volledig verwezenlijkt heeft. Daarom is het kerstfeest ook in de ogen van boeddhisten een zinvol gebeuren dat zeker herdacht en gevierd kan worden.

Woensdag 24 december:
  • 18 uur Mahakala-ritueel
  • 19 uur feestmaaltijd
Donderdag 25 december:
  • 10 uur Lama Zeupa zal ons toespreken in de tempel
  • 12 uur feestmaaltijd.

Er wordt een bijdrage van 59 € gevraagd voor de twee feestmaaltijden, overnachting, ontbijt en voordracht. Bij deelname enkel op maandag of op dinsdag wordt 20 € gerekend.

Gelieve ook één cadeautje mee te brengen ter waarde van ongeveer 8 €. Deze pakjes worden woensgadavond onder de deelnemers verloot.
Een gezellige en feestelijke samenkomst die alle deelnemers de gelegenheid biedt om elkaar nog beter te leren kennen.

Wij wensen u allen prettige kerstdagen!

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut om de inschrijving vooraf en het overmaken van de volledige bijdrage bij inschrijving. Een inschrijving is pas geldig zodra de betaling is ontvangen. De kosten voor een weekeindcursus (twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 91,00 en voor gewone leden € 81,00 inclusief verblijf en maaltijden. Een lidmaatschap biedt enkele voordelen. Kijk voor de kosten voor een cursus, de voordelen en kortingen op de website van het instituut.