Infobox

Datum:
Zaterdag 24 en zondag 25 december 2016

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Begin:
18u00

Bijdrage:
69 € voor beide dagen

Kerstfeest te Yeunten Ling

Voor boeddhisten is Jezus een verlichte persoon, die de boeddhanatuur volledig verwezenlijkt heeft. Daarom is het kerstfeest ook in de ogen van boeddhisten een zinvol gebeuren dat zeker herdacht en gevierd kan worden.

Zaterdag 24 december:
  • 18u00 Mahakala-ritueel
  • 19u00 feestmaaltijd
Zondag 25 december:
  • 10u00 Lama Zeupa zal ons toespreken in de tempel
  • 12u00 uur feestmaaltijd.

Er wordt een bijdrage van 69 € gevraagd voor de twee feestmaaltijden, overnachting, ontbijt en voordracht. Bij deelname enkel op maandag of op dinsdag wordt 25 € gerekend.

Gelieve ook één cadeautje mee te brengen ter waarde van ongeveer 8 €. Deze pakjes worden woensgadavond onder de deelnemers verloot.
Een gezellige en feestelijke samenkomst die alle deelnemers de gelegenheid biedt om elkaar nog beter te leren kennen.

Wij wensen u allen prettige kerstdagen!

Praktische informatie instituut Yeunten Ling

Inschrijven voor een cursus gebeurt bij voorkeur via het online inschrijfformulier op de website van het instituut www.tibetaans-instituut.org. Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren en administratief te kunnen verwerken, vraagt het instituut de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. De kosten voor een weekeindcursus (standaard, twee dagen) bedragen bijvoorbeeld voor niet-leden € 93,00 en voor gewone leden € 83,00 inclusief verblijf en maaltijden. Het lidmaatschap is niet vereist voor een deelname aan de activiteiten te Yeunten Ling. Het wordt echter op prijs gesteld en biedt enkele voordelen. Kijk voor de actuele kosten voor de bijeenkomsten, voordelen en kortingen op de website van het instituut.